Bahenní zábal

Přidáno: 18.03.2008 v 12.48

Ačkoliv jsem vyrážel na pohybovou aktivitu z bytu včas, na naše startovací místo jsem dorazil přesně v 8:00. Již při sjíždění nedalekého kopečna se mi zdálo, že tam nikdo nečeká. A opravdu - nikdo tam nebyl. Má šedá kůra mozková se tedy rozhodla hledat stopy po dalších horských kolech, a že bych skupinku ještě dojel - bohužel jsem ale žádné odpovídající stopy neobjevil. Chvíli jsem ještě bloudil po plácku a v tom jsem uslyšel blížící se kolo - byl to náš dozor, a tak se mi ulevilo. V tu dobu jsem ještě netušil, že to bude dnes jediný další člen.

Ostatním jsme dali pro jistotu ještě 5 minut. A poté jsme vyrazili v naší malé dvoučlenné skupince. Tím má dnešní udivení nekončila - po pár ujetých metrech jsem byl vyveden z ranního omylu. Doufal jsem, že když přes noc (i ráno) mrzlo, tak se nebudu muset brodit s kolem rozblácenou krajinou. Jak vidíte na dokumentační fotce, opak byl pravdou.

obrázek: Mé kolo s bahenní maskou

Bohužel ani to nebyla jediná překážka. Okolní lesy vychřice Emma dost poničila a bohužel to ještě nebylo na naší trase odklizeno. Museli jsme se tedy brodit bahnem, pískem, štěrkem, hustě pořezanými větvemi a "šikovně" popadanými stromy na rovinkách i v kopcích. Abych ale vše jen nekritizoval, tentokrát jsme jeli s mapou, a tak se nám po menším bloudění podařilo najít dvě zajímavá opuštěná jezírka schovaná v lesích.

Dnešní trasa měřila 33km a průměrná cestovní rychlost byla 17km/hod.

Nový komentář

 

 

 

 

Pravidla

  • Tučně * označené položky je nutné vyplnit.
    E-mail nebude zveřejněn.
  • Pište prosím slušně a k věci. Pokud můžete, používejte diakritiku.
  • HTML formátování není podporováno.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [4].

 

Navigace

Kategorie článků

Nejzajímavější články


Tento kód slouží k testování robotů vykrádajících obsah těchto stránek