Vycpávám, vycpáváš, vycpáváme

Přidáno: 29.11.2008 v 03.18

Na úvod vám hned prozradím, že nebudu radit s vycpáváním slamníků ani mrtvých zvířat. Možná se někomu při čtení mé myšlenky bude zdát označení „vycpat“ jako hanebné, ale mně přijde naopak jako velice výstižné.

O co tedy jde?

Jde o jev, který nás v různých obměnách obklopuje již spousty let.

Kolik znáte žen, které se v běžném životě nelíčí? Všichni víme, že je jich jen velmi nepatrné množství. Změnou obličeje to ale zdaleka nekončí. V našem modelovém příkladě si dovolím vynechat šperky, piercingy či tetování. Přesuňme se tedy nyní od hlavy o něco málo níže. Ano, ňadra! Již spousty let jsou využívány korzety, avšak pro dnešní dobu jsou více typické podprsenky.

V rámci praktického (resp. zdravotního) využití nevidím nejmenší problém. Jaký ale mají důvod vycpávky? Zvyšování sebevědomí je hloupost. Opravdovým důvodem je splnění norem, které nám udává okolí. Pominu-li, že já mám raději menší prsa :o), proč něco předstírat? Chcete se zalíbit možnému budoucímu partnerovi? Zkuste si nejprve položit několik otázek:

  • Má si mě vybrat jen proto, že mám velká prsa?
  • Pokud mu jde jen o velká prsa, co se stane, až mi sundá podprsenku?
  • Stojí mi tato přetvářka za vyvolání takové situace?
  • Je dobré začínat vztah lží?

Někdo by mi možná chtěl oponovat, že tuto situaci jako muž nikdy nepochopím – možná. Já ale vím, že trenky s vycpávkami někdo již prodávat zkoušel. A já si je nekoupím. Klidně tady přiznám, že nepatřím k zázračně „obdarovaným“. Proč bych ale ze sebe měl dělal na pláži či na koupališti nějakého Afričana?

Přišla nová doba a s ní i nové zvyky. S nástupem plastické chirurgie se mimo jiných úprav vzhledu (úprav i do té doby hezkých slečen) rozmohlo zvětšování prsou silikonovými implantáty. Vyjádření  o prodeji prsních implantátů Dominiky Mesarošové, která si místo „prvních umělých“ pořídila nové – větší implantáty, po mně raději nechtějte. Možná jsem divný, možná jiný, ale pokud chci přítelkyni hladit a laskat prsa, tak chci, protože je to ona a né nějaká silikonová náhražka.

Je asi patrné, že nepatřím k zastáncům ani tohoto vycpávání. Pokud se podívám do mužského pokolení, existují některé způsoby, kdy jde velikost penisu údajně prodloužit. I kdyby to byla ale pravda, tento zákrok nepodstoupím a prášky jíst nebudu. Proč? Samozřejmě se může stát, že bych některé „nestačil“, ale co? Pominu-li, že velikost není vše. Mám určitý charakter a mám určitý vzhled. A pokud by mě partnerka nedokázala brát takového jaký jsem, tak bohužel.

Na nic si nehraji a nic nepředstírám. Takový je můj život. Takové je mé přesvědčení.

Komentáře

  1. Tom

    Ne kazda zena to dela proto, aby se nekomu libila - dela to jen pro sebe.

    04.12.2008 v 20.04
  2. odik

    [1] Pro sebe? Když to přeženu, myslíš, že např. ženy v Africe nad něčím takovým přemýšlí? ... Jak jsem psal už v článku - je to jen splnění jakých si "norem" společnosti (někteří lidé podléhají víc, jiní míň).
    Ano, nic není 100% - ale něco na tom bude, nemyslíš?

    04.12.2008 v 21.17
  3. Přemlouvaná

    NEVYCPÁVÁM!
    Ale!
    Podle mě to taky některé ženy dělají pro sebe. Některé ptže maj komplexy... i když ty v hodně případů maj díky někomu... takže bych s tebou souhlasila. Ale v hodně případech to je jejich nápad. A když jim to zvedne sebevědomí, tak proč ne.
    Já bych si teda do sebe takhle řezat nenechala, radši přírodní a hlavně pravý! :-)

    17.04.2009 v 21.45
  4. Káťa Kabanová

    Ano, dělám to pro sebe:)

    Líbí se mi, když maj moje prsa nějaký "tvar", který jim dodá moje push-upka.
    100% sme ovlivnění společností ve který žijeme- stejně jako ženy v Africe, který si pro zkrášlení vytahují ušní boltce a rty a nebo se "pyšní" jizvami na tělě.

    Zní to blbě, ale zvedne mi sebevědomí, když mi můj spolužák (jen tak mezi námi) řekne, že mám pěkný prsa - a vůbec mě netrápí, že by mi to neřekl, kdybych "nevycpávala".. Protože on jako jenom-kamarád se pravdu přeci vůbec nemusí dozvědět:)
    Je to pro lepší osobní pocit a pokud je můj přítel opravdu zklamanej tím, že v reálu mám menší prsa než by se mohlo na první pohled zdát, tak si říkám "dobře mu tak", protože jestli ho zklame tohle, co pak asi bude dělat, až zjistí, jaká sem strašná bordelářka, nebo že nemám ráda fantasy filmy a nesnáším anime a rozhodně s ním na to nebudu chodit do kina?

    Nečekám a NEDOUFÁM, že na prsa někoho ulovím, ale sem ráda, když si někdo pomyslí "hmm, pěkný" :))

    02.08.2009 v 23.32

Nový komentář

 

 

 

 

Pravidla

  • Tučně * označené položky je nutné vyplnit.
    E-mail nebude zveřejněn.
  • Pište prosím slušně a k věci. Pokud můžete, používejte diakritiku.
  • HTML formátování není podporováno.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [4].

 

Navigace

Kategorie článků

Nejzajímavější články


Tento kód slouží k testování robotů vykrádajících obsah těchto stránek