Panna či panic 18+

Přidáno: 08.03.2009 v 20.35

Ačkoliv mám spousty zálib a koníčků astrologie mezi ně určitě nepatří. Nemusíte se tedy bát, že uteču od myšlenky a začnu popisovat jednotlivá znamení zvěrokruhu. Téma je tedy jasné a pokud navštěvujete nějaká obecněji zaměřená diskusní fóra, zajisté jste tam již tuto otázku viděli.

Jsou jiní?

Již netrávím denně několik hodin na diskusních fórech, přesto se člověk při brouzdání zamotanými sítěmi internetu dostane i tam, kam zrovna nechtěl. Pro mě až s podivem se zde stále objevují otázky typu: „Je normální, že jsem v 18–30 panna/panic?“ Nikdy jsem nepochopil, proč to někteří lidé vůbec řeší. Není to snad ještě tak dávno, kdy byl „divný“ přesný opak?

Ve skupině vyznávající sex až po svatbě mě hledat opravdu nemusíte. Nicméně asi půl roku zpátky jsem v pozdních nočních hodinách přepínal programy. Už ani nevím proč, ale zastavil jsem se na chvíli u zahraniční (anglicky mluvící) svatby. Jednalo se o věřící pár dodržující zásadu sexu až po svatbě. V okamžiku, kdy se již můj palec na dálkovém ovládání chystal zmáčknout tlačítko dalšího programu, se slova ujal otec ženicha. A jeho nezapomenutelný monolog jsem si musel vyslechnout až do konce. Hlavní myšlenkou bylo:

Představte si svatbu jako nákup nového automobilu. Zákazník přijde do prodejny, kde si vybere auto. Ve zkušební době s ním chvíli jezdí. Pak ho ale po čase vrátí zpět obchodníkovi, že mu daný typ vozu nevyhovuje. Stejným způsobem se o tento vůz vystřídají ještě další dva lidé. Po nějaké době přijdete do tohoto obchodu i Vy. Pečlivě si vybíráte auto, nechcete udělat chybu. Nakonec si zakoupíte tento model auta a odjíždíte s ním domů.
Za vůz jste zaplatili jako za nový, protože jste chtěli nový vůz. Přesto teď jezdíte v automobilu, ve které se před Vámi nezávazně svezli již tři cizí lidé.

Nemusíte přemýšlet nad přirovnáním svatby k prodeji automobilu. Zkuste se ale zamyslet nad onou myšlenkou. Mě osobně „dostala“.

Svět se mění, musíme s ním?

Bavit se? Zajisté. Má to ale znamenat, že se všichni opijeme před hranicí trestní odpovědnosti? A své (nejen první) sexuální zážitky si budeme stěží pamatovat? Či být s někým jen na jednu noc, protože je „sladký“?

Nejsem puritán a věřím, že když se tito lidé spolu setkají na diskotéce nebo festivalu, tak prožijí opravdu fajn den (noc). Také věřím tomu, že člověk má od přírody touhu poznávat nové. Proč se ale kvůli tomu někteří trápí? Proč si myslí, že jsou jiní? Proč se snaží změnit, a pak toho zpětně litují?

Svět není černobílý, a tak ani zde nejsou pouze varianty „panna × promiskuitní“. Pokud bych si ale měl vybrat jednu z nich, budu mít raději nezkušenou partnerku (které v tomto směru pomůžu) než takovou, co své sexuální partnery stěží spočítá.

Komentáře

  1. Fredy

    Ahoj,prezentuješ zde dosti zajímavý názor.Nemám,co bych k tomu více napsal.Jen,že web máš propracovaný a pěkný.Tak mnoho sil do dalších článků a na pravidelnou údržbu.F.

    20.04.2009 v 21.44
  2. Káťa Kabanová

    Mě při čtení vybavila hláška mýho spolužáka ze základky "Do 15ti můžeš, od 15ti musíš.." No a od tý doby mi přišlo, že každej "normální" člověk začíná se sexem v 15ti nejpozději v 16ti a přišlo mi třeba blbý se chlubit tím, že sem v 18ti ještě panna.. Ale zase třeba depky sem z toho nikdy neměla.. Pak sem se na tohle téma bavila se spolužákem z gymplu a zjistila sem, že téměř polovina lidí co znám ještě v 18ti nikoho "neměli"..
    Tak nevim, ale asi to sou jen takový "silácký kecy" že je divný když někdo nespěchá a v 18ti+ nemá ještě žádný zkušenosti..

    A za sebe jen potvrdím tvá slova - budu mít raději někoho s méně zkušenostmi, než když pak budu moci přemýšlet, jestli sem od své drahé polovičky (a jeho bývalých úletů na jednu noc)
    nechytila nějakou pěknou chorobu..:P

    02.08.2009 v 23.13
  3. Veronica

    Mně je 18 a ještě jsem ani neměla žadny vztah s klukem.jedine doteky jsem muze jsem tak zazila pri tanci.Nechapu jak nekdo muže řešit jestli je panna nebo panic.Maji byt radi ze nekoho maji.Ja jsem mela takove jenom platonicke lasky.Vzdycky jsem mi libili muzi umelecky zalozeni ,např jsem byla přimo zblazněna do jednoho andaluskyho zpěvaka.libila jsem se mu ale vztah na dalku je na nic.

    24.09.2009 v 17.05
  4. Lucka:)

    Je blbá když ještě neplnoletý holky se trápí něčím takovým že jsou ještě panny...ale ne zase si to panenství schovávat pro toho pravýho..žádnej není pravej...že je holka v 18 letech panna je celkem normální ale když je kluk v 22 letech panic to už normální není..to každýho napadá jen otázka "jsi gay?" tak holky asi tak vám to řeknu..velkou pusu autorovi tohoto webu...muck:-*

    10.12.2009 v 02.14
  5. Patas

    Mno me je 18 a jsem jeste pannic a resim to kazdy den depky z toho mam velke a nekolik lidi me tim urazi , posmivaji se mi atd...ale ne v hard stylu jen me s tim provokuji ....nwm jestly mam jeste cas ale kazdopadne to chci zmenit ale neni to tak snadne holky jsou ve velke vetsine uprime ,,blbe"ale ta druha vetsina s temi musite byt nejmin rok nez na sex dojde.Vubec by mi nevadilo byt panic a mit holku ale kde ja sezenu holku ktera by me chtela jako panice :-(:-( zatim jsem takove stesti nemel tak nwm...

    01.02.2010 v 11.52
  6. Káťa Kabanová

    "..kde ja sezenu holku ktera by me chtela jako panice.."
    Oooh, come on!! To přeci nemůžeš myslet vážně.
    Opravdu nevím, jestli je to myšleno jako výsměch a nebo jestli mluvíš vážně.
    Jako jestli si narazil na holku, která by ti řekla, že s tebou nebude, protože si panic, tak pardon, ale musela to být pěkná kráva. To spíš potřebovala nějakou záminku k rozchodu.

    A pokud to opravdu řešíš a máš z toho depky, tak fakt nemáš důvod.. Není na tom nic divnýho..

    17.02.2010 v 01.32

Nový komentář

 

 

 

 

Pravidla

  • Tučně * označené položky je nutné vyplnit.
    E-mail nebude zveřejněn.
  • Pište prosím slušně a k věci. Pokud můžete, používejte diakritiku.
  • HTML formátování není podporováno.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [4].

 

Navigace

Kategorie článků

Nejzajímavější články


Tento kód slouží k testování robotů vykrádajících obsah těchto stránek