Myšlenky a pocity bez přetvářky

Jak jsem málem naletěl

 

Každým dnem jsme v obchodech, televizi, rádiu a na internetu bombardováni stovkami „zajímavých“ a „výhodných“ nabídek. Díky ohromnému množství těchto všudypřítomných reklam a upoutávek je již většina lidí ignoruje a nevšímá si jich. Já se i přesto dnes málem nachytal a koupil Magic UFO.

Pokračovat ve čtení článku

První auto?

 

Známe to ze všech amerických filmů: Syn dospěje a rodiče mu koupí v bazaru za pár kaček starý rezavý Camaro nebo Mustang. Sen každého kluka. Stačí jen trošku přetřít, koupit litý kola a může se vyrazit balit mladý kočky na diskotéku. Jak to ale chodí doopravdy u nás?

Pokračovat ve čtení článku

Svět kolem nás zatracuje pesimismus a není se čemu divit. Chceme-li být veselí a šťastní, musíme mít ve svém okolí veselé a šťastné lidi. Já bohužel patřím ke skupince zatracovaných. A nikdo z mého okolí nechápe, proč zrovna já jsem takový pesimista. Ve světě se dějí katastrofy, při kterých lidé přicházejí o vše, včetně svých životů. Nebudu tedy tvrdit, že mám problémy. Přesto i já prožívám jistá trápení, o kterých s nikým nemluvím. A jen výjimečně, osobě velmi blízké, svěřím část svého životního příběhu. Tyto internetové stránky mi původně měli poskytovat jakýsi úkryt. Nyní mi však dávají prostor, kde mohu uvolnit své pocity a myšlenky. A možná tím konečně získat pocit osvobození. Dnes nebudu psát mezi řádky a nebudu skrývat lidi v náznacích. Dnes napíši slova, která neměl nikdo znát.

Pokračovat ve čtení článku

Ptáte se, proč má tento článek stejný název jako kategorie, ve které je umístěn? Tento článek se potuluje mou hlavou již strašně dlouho. Zprvu se jednalo pouze o shluk myšlenek a názorů. Názorů na dění (nejen) dnešního světa. Názorů, které jsem si nechával pro sebe. Čas nedokážeme zastavit a já se již nedokázal dívat stranou. Chtěl jsem vše vykřičet do světa. A tak vznikla tato kategorie „Láska, sex a nenávist“, která měla obsahovat jakožto úvodní (hlavní) článek tento text. Vždy soupeřím s nedostatkem času, který potřebuji pro zapsání písmen vystihujících mé pocity. Tentokrát jsem článek sabotoval ale i já. City a prožitky, které mým tělem poslední dobou jezdí nahoru a dolů jak na horské dráze klamně ovlivňovali mé uvažování. A podávaly mu milné naděje, že existuje řešení.

Pokračovat ve čtení článku

Panna či panic 18+

 

Ačkoliv mám spousty zálib a koníčků astrologie mezi ně určitě nepatří. Nemusíte se tedy bát, že uteču od myšlenky a začnu popisovat jednotlivá znamení zvěrokruhu. Téma je tedy jasné a pokud navštěvujete nějaká obecněji zaměřená diskusní fóra, zajisté jste tam již tuto otázku viděli.

Pokračovat ve čtení článku

Stránkování: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Další »

Navigace

Kategorie článků

Nejzajímavější články


Tento kód slouží k testování robotů vykrádajících obsah těchto stránek