Myšlenky a pocity bez přetvářky

O tom, že nemám ve velké oblibě „tradiční“ sporty mezi které patří hlavně fotbal jsem se zmiňoval již několikrát. Můj odpor umocňují Sportovní noviny (obzvláště televizní stanice Nova), ve kterých je čas v drtivé většině vyplněn fotbalem a zbytek hokejem. Ostatní sporty jako by neexistovali. Doufám, že po prvních dvou dnech olympiády v Pekingu zjistili tvůrci zpráv, že existují i další sporty.

Pokračovat ve čtení článku

Nedávno jsem potřeboval vycestovat za hranice města Hradce Králové. Jak je u mě již zvykem – na poslední chvíli. Několika minutové zpoždění MHD způsobené objížďkou uzavřené části hlavního nádraží, kde je dokončován nový terminál hromadné dopravy, mě znervóznilo. V budově hlavního nádraží mě poté pokladní zdržela, pro mě nečekanou otázkou: „Jste do 26 let?“ „A máte občanský průkaz?“ Odpověděl jsem že: „Ano.“ Natož se na pokladně objevila částka podezřele nízká, čas mě ale tlačil – lístek jsem zaplatil a pospíchal na vlak.

Pokračovat ve čtení článku

Nedělejte věci napůl!

 

Reklama a propagace daného výrobku či služby (dále jen výrobek) je velice složitý proces. Nezáleží jestli chceme propagovat prodej určitého výrobku v obchodě nebo jestli chceme prezentovat firmu na internetu. Reklama je důležitá, vede ale pouze k prvnímu setkání s daným výrobkem. Pokud chceme, aby se k nám zákazník vracel, musíme ho něčím zajímavým nadchnout. Musíme do výrobku přidat něco zvláštního, něco co konkurence nemá, něco co je originální a zákazníka zaujme. Musíme ale daný nápad dovést do úplného konce.

Pokračovat ve čtení článku

Závěr 2. semestru

 

Někteří z vás si možná všimli, že blog byl nějakou dobu neaktuální. Zkouškové období mě totiž vytížilo víc, než jsem předpokládal. Ale stálo to za to, všech pět zkoušek jsem úspěšně složil a dokonce všechny na první pokus.

Pokračovat ve čtení článku

Stránkování: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Další »

Navigace

Kategorie článků

Nejzajímavější články


Tento kód slouží k testování robotů vykrádajících obsah těchto stránek