Asus Fonepad 7 (ME372CG) Matná fólie

Přidáno: 30.12.2013 v 14.36

Rámeček kolem displeje může někomu přijít zbytečně široký, přístroj se ale díky tomu pohodlně drží i za okraj. 7" IPS displej s rozlišením 1280×800 je v dnešní době spíš průměrný, přesto je stále pro většinu uživatelů více než dostačující. Jemnost je přijatelná a podání barev výborné. Dojem však kazí neustálé odlesky a otisky prsků.

Matná fólie

Pokud displej očistíte, budete mít dojem, že se díváte do zrcadla. Displej je opravdu velmi leský a veškeré uplívající otisky prstů jsou na něm snadno viditelné. Navíc se občas prst (při delších pohybech po obrazovce) jakoby zadrhává.

V příslušenství k Fonepadu není dodávána žádná ochranná fólie, na eBay je však výběr dostatečný. Já si vybral matnou verzi od kwmobile po 3 kusech za 8 € a z Německa dorazily během týdne. V balení sice chybělo hladítko, ale i bez něj šla takto velké fólie nalepit na první pokus. Fólie se zdá dostatečně silná, přesto se citlivost disleje nijak nesnížila. Prst po ní klouže hladce a už se nezadrhává, otisky prstů na ní ulpívají výrazně méně a displej už se tolik neleskne.

Související

Nový komentář

 

 

 

 

Pravidla

  • Tučně * označené položky je nutné vyplnit.
    E-mail nebude zveřejněn.
  • Pište prosím slušně a k věci. Pokud můžete, používejte diakritiku.
  • HTML formátování není podporováno.
  • Na předchozí komentáře odkazujte zápisem [4].

 

Navigace

Kategorie článků

Nejzajímavější články


Tento kód slouží k testování robotů vykrádajících obsah těchto stránek